Konkurrencen er desværre afsluttet

Vind for 15.000 kr. med RossManns Destiny

Skrevet 7. jun 2012 af Kasper Erling. Foto: vmax.dk

Her kan du vinde en røvfuld af det sejeste kluns fra det danske tøjmærke RossManns Destiny

Se mere om: vind

Du kender sikkert allerede til RossManns Destiny og deres ultrafede tøjkollektioner, som den seneste tid har været aktuelle i både Paradise Hotel, Big Brother og Familien fra Bryggen.

RossManns Destiny blev stiftet i 2011 af to gode kammerater, der efter et hårdt liv med stoffer, kriminalitet og vold besluttede sig for at trappe ned og finde lykken ved at leve et liv uden for overhalingsbanen. RossManns Destiny er deres bevis på, at der også findes et liv på den anden side, og det kommer til udtryk i de mange fede designs og kollektioner.

Nu har du chancen for at blive én ud af tre heldige vindere, der bliver iklædt fra top til tå i bukser, hoodie og tre styk T-shirts fra RossManns Destiny. Vinder du ikke hovedpræmien, har RossManns Destiny også smidt 15 fede T-shirts i puljen, som du efter eget valg kan udpege på Rossmanns.dk-shoppen.

Du skal bare svare på et simpelt spørgsmål, så er du med i lodtrækningen om de fede præmier. I mellemtiden kan du se hele kollektionen og købe alt sammen på Rossmanns.dk

Konkurrencen er desværre afsluttet
Kommentarer

Mest læste på bilmagasinet.dk

Mest læste

Seneste billedserier


Abonnér på VMAX nu! Se alle tilbud