Konkurrencen er desværre afsluttet

Vind et sæt 19" Barracuda

Skrevet 2. maj 2013 af Kasper Erling. Foto: vmax.dk

Er du sommerklar? Hvis ikke, så deltag i den vilde fælg-konkurrence lige her!

Se mere om: dhb, vind

Der er langt fra europæisk lavkonjunktur, pessimisme og hvisken om statsbankerotter til den lille by i de schweiziske Alper, hvor Barracuda Wheels holder til. Her må de smile hele vejen ned til banken, for alene i Danmark har de siden 2008 mere end tidoblet deres salg.

Opskriften har været enkel: individualisering! Konceptet er, at du som kunde for en meget beskeden merpris kan få fælgen i alle mulige specielle bredder, farver og overfladematerialer - både eger, kanter, bolte, ja, selv fælgtromlen får sin sag for.

Michael fra Scandinavian Car Styling, der er importør, og som også selv lige har bestilt nogle 20” Arrows i sortcrom og carbon-look til sit eget bilprojekt, fortæller om princippet: “Det er lidt ligesom en schweizerkniv: Du køber måske den samme fælg som mange andre. Men du bestemmer selv, for farverne og overfladerne kan du stort set selv designe. Så har du for en fornuftig pris noget, som er helt dit eget unikke design. Barracuda er kendt for at levere fælgene i forskellige bredder, så de fleste lige kan få en tomme ekstra bagpå i forhold til foran. Det får bare hele bagenden til at se ekstra bredhoftet ud, når der lige ligger et par mega fælgkanter og lurer".

T6 til venstre og Arrows til højre

Den mest populære fælg har i flere år været den klassiske T6 med bred kant, men Michael mener, at den i år får kamp til stregen af den nye Arrows, der har det helt nye “Deep Concave”- design, hvor bagfælgene er ekstremt grydeformede. “Det giver den sygeste effekt, når hjulene kører rundt,” fortæller han.

Og nu kan du være med til at sætte dit præg på statistikken. For kommer du med dit bud på, hvilken af de to fælge, T6 og Arrows, der kommer til at rykke mest, kan du vinde en af de to fælgmodeller i 19” til din egen bil. Held og lykke!

www.scs.dk

Konkurrencen er desværre afsluttet
Kommentarer

Mest læste på bilmagasinet.dk

Mest læste

Seneste billedserier


Abonnér på VMAX nu! Se alle tilbud