Konkurrencen er desværre afsluttet

Vind billetter til Volbeats ekstra-koncert!

Foto: PR

Vi udlodder 5 x 2 billetter til Volbeat og en af landets vildeste koncert-oplevelser

Til november vender Danmarks største rockband tilbage til deres hjemland for at spille for deres danske fans. Interessen for de to annoncerede koncerter er gået over al forventning og Forum er udsolgt, Boxen er tæt på udsolgt. Bandet er meget taknemmelige for denne overvældende interesse og har besluttet sig for at sætte endnu en koncert op i Forum. Ekstra-koncerten kommer til at ligge 1.december, således at den sidste koncert de kommer til at spille i år og afslutningen på deres arena-turné bliver i Danmark for deres danske fans!

Siden Volbeat startede i København i 2000, har de udgivet fem album og to live-udgivelser samt modtaget en masse priser og guld- og platinplader, hvilket har givet dem stjernestatus i ind- og udland.Volbeats nye album, Outlaw Gentlemen & Shady Ladies, samler alle bandets indflydelser og inspirationer og omformer dem til noget nyt og uopdaget. Det gik direkte ind som nr. 9 på den officielle amerikanske albumhitliste samt nr. 1 på albumsalgslisterne i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz, Østrig og selvfølgelig i Danmark!

Hvis du endnu ikke har oplevet Volbeat live, venter der dig en kæmpe oplevelse. Billetterne til deres koncerter bliver da også revet væk, men heldigvis kan fem heldige fans nu vinde to billetter hver - lige her!

Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål.

Vinderne bliver trukket den 21. november og får direkte besked.

Konkurrencen er desværre afsluttet
Kommentarer

Mest læste på bilmagasinet.dk

Mest læste

Seneste billedserier


Abonnér på VMAX nu! Se alle tilbud